background

Sunday, 4 December 2011

Browniesku huhu.....


BROWNIES oh... brownies nape la ko jadi begini,emm...agak menduka citakan resepi ini,ntah mane silapnye,mayb aku silap @ resepi tu ada kurangnye @ tekakku kurang menerima heee........mcm x berape best plak tapi laki aku ckp " maa...lama lama mkn sedap gak", nak ambik ati la tu huhu... ,mimi...mkn sket je x sedap katanye. Tapi takpe pasni akan ku cuba menggoogle resepi ni lagi kot2 terjumpa yg menepati citarasaku :)

Rasanye mcm terpahit mayb lebih coklat kot,n teksturnye cam kasar x berapa lembab, cheese pun cam kurang  (sbb i like extra cheese......pehtua gebus tu kihkih ). Akan ku cuba buat yg lebih sedap lagi lepas ni,harap2 berjumpa dgn resepi ni dari blogger2 yg terror2 masak :)

1 comment:

  1. If you need your ex-girlfriend or ex-boyfriend to come crawling back to you on their knees (no matter why you broke up) you must watch this video
    right away...

    (VIDEO) Text Your Ex Back?

    ReplyDelete

chandelier

Moments in Time Moments in Time