background

Friday, 27 January 2012

Jalan2 ke Johor....Part 2 - JPO

Inilah dia tujuan sebeno benaonye pi ke JB...nak melawat ke JPO..apala yg ada kat JPO ni..baca kat paper citenya nmpk gempak...ye ke, nak tau kena la pi sendiri klu tak beli pun cuci cuci mata pun cukup la...satu mlm tido kat kg Muar pastu jln ke JB bwk la adik ku Suzana jln2...asik terperap je kat rmh sian gak...

Mari kita tgk apa yg ada kat JPO ni....Johor Premium Outlets

 Rupa-rupanye tempat ni masih dlm pembangunan lagi...hanye ada JPO ni saje.. kawasan berhampiran dengannye lapang dan sedang dlm pembanguanan...jgn berangan nak carik hotel kat sini ye...n klu x silap JPO bukan kat Kulaijaya tapi masih lagi kat Senai

Lupa plak nak amik gambo exit ke Senai Utara, tapi klu dr KL selepas Kulaijaya... JPO tu nmpk dr belah kanan jln dan anda boleh agk jln masuk dia



 Macam-macam ado...kena bwk duit seguni baru berbaloi hehe....pada hemat patik la yang kerdil ni rasanye xde murah mane barang2 yg dijual kat sini, klu nak cuci cuci mata n amik gambo boleh la...klu nak dibanding ngan harga kat butik2 di KL design yg out dated masih boleh dpt dgn harga yg sama kat JPO ni xyah buang duit  minyak jauh2...mgkin stok dia byk la....walaupun 50% less masih agak mahal kat KL pun masih boleh dpt harga tu

Klu yg berduit terlebih tu mayb Pavillion, KLCC n Garden,Mid Valley adalah lebih sesuai kerana byk latest design kat situ dan lebih berbaloi.....Klu nak murah beli beg branded ni samada yang terkini atau sebaliknye saya cadangkan tgk la kat blog PrincessVee, senang berurusan dgn beliau dan harga sgt murah dan berpatutan berbanding dgn blog org lain tapi sape cepat dia dapat la...kena la rajin menjengok blok kak Vee ni selalu, sbb x selalu yg dia update menepati selera kita, beliau pun amanah dlm berurusan jual beli dengannye...setakat ni barang yg saya order sumenya smpi ditgn saya dan memuaskan hati

Sesape yg suka n berani nak bershopping on line boleh la try tgk blog kak Vee, gerenti puas ati....rambang mata n gilosss nak membeli....abis duit mak nakkk....huhu...

 Satu yg x berapa gemor kat sini tang food court dia, rasa was-was dengan status halalnye.....kebanyakkan penjual makanan daripada non-muslim, maka klu rasa nak mkn tu tahan je la perut mkn kat R&R ye...lagi byk pilihan

1 comment:

  1. If you want your ex-girlfriend or ex-boyfriend to come crawling back to you on their knees (even if they're dating somebody else now) you need to watch this video
    right away...

    (VIDEO) Why your ex will NEVER come back...

    ReplyDelete

chandelier

Moments in Time Moments in Time